Om Visibel

Efter mange år hvor jeg har arbejdet med marketing, skiltning og online medier, har jeg oplevet at der er mange virksomheder der gennem finanskrisen har skåret deres interne marketingsafdeling væk, sikkert med god grund, da det kan være en stor omkostning have en marketingsafdeling kørende på fuld tid.

Salget skal skadig boostes, der skal stadig opdateres hjemmeside, der skal stadig sendes nyhedsbreve og der skal stadig laves materialer til sælgerne i hverdagen samt når de skal på messer i ind og udland.

Jeg har gennem tiden mødt mange virksomheder, der har kunne have stor gavn af at have en “marketingsafdeling” én dag om ugen (mange af dem har allere den bogholder der kommer en dag om ugen, så de kender konceptet) og er en aktiv del af virksomheden, og derfor modsat et reklamebureauer har fingeren på pulsen om hvad der sker og er brug for i virksomheden.

Min passion er at hjælpe sælgere til at skabe det bedst mulige salg via det korrekte marketingsmateriale, det være sig online og offline marketing.

Martin Hvidberg
Kreatør

Martin Hvidberg